18. İNCİR FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA TAMAMLANDI

18. İNCİR FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA TAMAMLANDI

BİNLERCE İNSAN FESTİVAL ALANINI DOLDURDU

Germencik Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve 17-18-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 18. İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali halkın büyük ilgisiyle tamamlandı. 3 gün boyunca gündüz çocuk etkinlikleri, fuar alanı, Selatin Organik Köy Pazarı gece ise ünlü şovmen ve sunucu Doğukan Alsay’ın eşsiz sunumu, Ayşe Dinçer (Ankaralı Ayşe), Yılmaz Taner, Ece Mumay ve Koray Avcı konserleriyle Germencikliler eğlenceye doydu. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yoğun çalışmalarıyla halkın moral bulması ve İncir’in katma değerinin arttırılması ve tanıtılması için  bu yıl 18’incisi gerçekleşen İncir Festivaline halkın ilgisi büyük oldu. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konserlerde halk alanı tıklım tıklım doldurdu.

KORAY AVCI KONSERİYLE FESTİVAL TAMAMLANDI

TOPUKLU EFE’DEN BAŞKAN ÖNDEŞ’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

19 Eylül Pazar günü yani dün gerçekleşen Koray Avcı konseriyle festival tamamlandı. Binlerce Koray Avcı hayranı alanı hınca hınç doldurdu. Konsere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş halkı selamlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Çerçioğlu bugüne kadar Germencik’e yapılan hizmet ve çalışmalar, İNYA markası ve hazırlanan festivalden dolayı Başkan Öndeş’i tebrik ederek, övgü dolu sözler söyledi.

SELATİN ORGANİK KÖY PAZARININ GİRİŞİMCİ KADINLARI ÇERÇİOĞLU VE ÖNDEŞ’E ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Festival boyunca Aile Çay Bahçesinde tezgah açan ve Selatin Organik Köy Pazarını alana taşıyan Selatinli kadınlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e verdikleri katkı ve destekten dolayı çiçek takdim ederek, teşekkürlerini sundu.

FESTİVAL EN ÇOK ÇOCUKLARA YARADI DOYASIYA EĞLENDİLER

Festivalin önemli bir bölümünü çocuklar için ayıran Belediye Başkanı Fuat Öndeş, sanatsal ve kültürel aktiviteler, şişme oyun alanları, zeka ve beceri oyunlarına çocukların ilgisi büyük oldu. 3 gün boyunca aileler ve çocuklar doyasıya eğlenerek, keyifli vakit geçirdiler. Belediye Başkanı Öndeş “Eğlenmek en çok geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hakkı diyerek festivalimizin ana programının gündüz etabını  büyük bir bölümünü evlatlarımıza ayırdık. Gerek ailelerimiz gerek çocuklarımız iyi vakit geçirdiler. Özellikle annelerimiz mutlu oldular. Çocuklar mutluysa anneler mutlu, anneler mutluysa yuvalar mutlu. Dolayısıyla bizler de mutluyuz.” dedi.

ÜNLÜ SUNUCU DOĞUKAN ALSAY GERMENCİKLİLERİ MEST ETTİ

Konser öncesinde yaptığı şov ve etkinliklere Germenciklileri mest eden ünlü sunucu ve şovmen Doğukan Alsay’ın performansı da göz doldurdu. Konser alanını dolduran misafirlere eğlence dolu anlar yaşatan, ışık şovları ve DJ performansı ile coşkuyu sürekli yüksek tutan Alsay büyük beğeni topladı.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ “BİZİM EN BÜYÜK DAYANAĞIMIZ, HALKIMIZIN MUTLULUĞUDUR”

Festival ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları kaydetti “18. İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivalimizi Koray Avcı konseriyle tamamladık. Bu süreçte Selatin Organik Köy Pazarımızı, Germencik’imize ilimize ait değerleri, fuar alanında Tariş başta olmak üzere incir ve incire dair üretici, işletme ve ihracat firmaları ve esnafımızı tanıtma, etkileşime dahil etme imkanı yakaladık. Özellikle en büyük mutluluğum çeşitli etkinlikler, kültürel ve sanatsal faaliyetler, şişme oyun alanları ve  beceri oyunlarıyla çocuklarımız 3 gün boyunca unutulmaz bir sosyal alan fırsatı buldular ve doyasıya eğlendiler. Esnaf ve üreticilerimiz kazandı, özellikle incire dair üreticinden, işletmecisine, ihracatçısına varıncaya kadar firmalar tanıtımını yaptı, vatandaşlar moral buldu, çocuklarımız doyasıya eğlendi.  Festivalde amaçladığımız ne varsa gerçekleşti. Kısacası halkımızın mutluluğunu görmek bütün yorgunluğumuzu aldı. Onların mutluluğu bizim en büyük dayanağımız, en büyük enerji kaynağımızdır. Dün itibariyle Koray Avcı konseriyle festivalimizi tamamladık. Bizleri onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve tüm misafirlerimize, kıymetli sunucumuz Doğukan Alsay, sanatçılarımız Ayşe Dinçer, Yılmaz Taner, Ece Mumay ve Koray Avcı’ya konser ve festival alanını dolduran vatandaşlarımıza, katılımcı firmalarımıza, üreticilerimize, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.