TÜRK BURCU YAŞAM ALANI AÇILDI

31.10.2016

Germencik Belediyemiz tarafından İstasyon Mahallesi’ne yapılan yaşam alanı ve düğün salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Ümmet Akın Germenciklilere vaat ettiği hizmetleri bir bir yerine getiriyor.

Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Aydın Aktaş, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Belediye Bakan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan açılışta Belediye Başkanımız Sayın Ümmet Akın ‘‘Germencik’e değişim gerekiyor. Belediye olarak bu anlamda Germencik halkının talepleri doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. İstasyon Mahallesi’nde inşa ettiğimiz yaşam alanı ve düğün salonu vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan çok mutluyuz. Parkımızda çaydanlık şeklindeki mimarisiyle aile çay bahçesi, vatandaşların oturabileceği kamelyalar, hilal şeklinde içinde lotus çiçeklerinin bulunduğu süs havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, yer satrancı, bisiklet parkuru, labirent ve kız kulesinden esinlenerek yapılan gözetleme kulesi yer alıyor. Ayrıca farklı yaş gruplarına hitap eden Oyun sahası ve parkı da mevcuttur.800 kişilik düğün salonumuz ise dış mimarisinin yanı sıra iç tasarımıyla da göz dolduruyor. Yaz-kış kullanılacak salon katlanabilir cam sistemiyle yazın açık, kışın kapalı olarak hizmet verecek. Ayrıca düğün salonunda tam teşekküllü mutfak, nikâh memuru için özel salon ve gelin-damat odası da bulunuyor. Önümüzdeki aylarda Kent Meydanı başta olmak üzere hizmete açacağımız yeni projelerimizle Germencik’i hak ettiği noktaya taşıyacağız. Germencik’i modern kent haline getireceğiz. Hedefimiz, Germencik’i yeni projeler dahilinde güzelleştirerek hem vatandaşlarımız hem de yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmektir. ” dedi.