GERMENCİK BELEDİYESİNDEN HER GÜN FARKLI MAHALLEDE İFTAR YEMEĞİ

31.05.2017

GERMENCİK BELEDİYESİNDEN HER GÜN FARKLI MAHALLEDE İFTAR YEMEĞİ

11 Ayın sultanı Ramazan’ın gelmesi ile birlikte her belediye iftar yemek programlarına başladı.

Germencik Belediyesi bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her mahallede iftar yemeği planlaması yaparak, Vatandaşlar ile buluşuyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen iftar yemeklerinde her mahallede yapılan iftar yemekleri programlarında Vatandaşların büyük beğenisini alan Germencik Belediyesi bu yılda her mahallede iftar çadırlarını kuracak. İlk olarak pazartesi günü Alangüllü mahallesinde Vatandaşlarla buluşan Germencik Belediyesi 2 nci gün Ömerbeyli Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN ‘’Ramazan berekettir, paylaşmaktır, rahmet ve bereketin bol olduğu bu ayın bereketinden ve rahmetinden daha fazla istifade etmek için yardımlar da artmaktadır. Ramazan ayı boyunca Belediyemiz her gün farklı bir mahallede iftar çadırı ile Vatandaşlarımızla buluşacak. Allah (c.c.) tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Saygı ve sevginin hakim olduğu sofralarda buluşmak dileğimle. Germencik’li hemşerilerimin bu mübarek Ramazan ayını sağlık ve sıhhat ile geride bırakarak Bayrama kavuşmalarını yüce rabbimden diliyorum’’ dedi.