Fuat ÖNDEŞ

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ: MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM

08.04.2019

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE YÜZDE 57,45 LİK OY ORANI İLE SEÇİMİ KAZANAN GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ, İLK OLARAK MAKAM ARAÇLARINI KALDIRACAK.

BAŞKAN ÖNDEŞ; “ SÖZ VERMİŞTİM MAKAM ARAÇLARINI KALDIRACAĞIM. MEVCUT MAKAM ARAÇLARI KADEMEYE GİDECEK. 4 TANE MAKAM ARACI GERMENCİK BELEDİYESİNE FAZLA. ÖNCELİKLE LÜKSTEN VAZGEÇİLEREK BELEDİYE ARAÇ VE GEREÇLERİNDEN TASARRUF EDİLECEK. BELEDİYEDE KULLANILMAYAN FAZLALIK ARAÇLAR YENİDEN DÜZENLEME YAPILARAK TASARRUF PLANI SAĞLANACAK.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ; PERSONELE TALİMATLARI VERDİ

BAŞKAN ÖNDEŞ; KENDİ GÖREV SÜRESİ BOYUNCA PERSONELİN VATANDAŞA KARŞI GÜLERYÜZLÜ OLMASINI VE VATANDAŞIN İŞLERİNİN EN KISA SÜREDE HALLEDİLMESİ TALİMATINI VERDİ.

MAKAM ARAÇLARI YERİNE ‘09 EC 012’ PLAKALI ŞAHSİ ARACINI KULLANACAĞINI SÖYLEYEN ÖNDEŞ; “ BUNDAN SONRA BELEDİYEMİZDE TASARRUF İLKELERİMİZİ UYGULAYACAĞIZ. BİZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIZ. BELEDİYECİLİK BİR EKİP İŞİDİR. GERMENCİK’İN VE VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI GÜNDEN GÜNE DEĞİŞİYOR. ÇOK ÇALIŞARAK BİZLERE BU MAKAMI LAYIK GÖREN TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAK ETTİKLERİ HİZMETİ GETİRECEĞİZ” DEDİ.