Fuat ÖNDEŞ

8. AYDIN İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI İLE KARİYER GÜNLERİ

09.04.2019

Aydın Valiliğimizin destekleriyle, İl Müdürlüğümüzce organize edilen; ilimizde faaliyet gösteren iş yerlerinin nitelikli iş gücü ihtiyaçlarının karşılanması, işsizlerin durumlarına uygun iş bulmalarının sağlanması, iş arayan ve işverenlerin karşı karşıya getirilmesi, istihdamın korunması, artırılması ve geliştirilmesine katkı sağlanması, ayrıca İŞKUR hizmetleri ile toplumu bilgilendirme amacına yönelik olarak 12-13 Nisan 2019 tarihlerinde Aydın Atatürk Kent Meydanında 8'inci Aydın İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer Günleri etkinlikleri düzenlenecektir.

Aydın'da faaliyet gösteren 70'in üzerinde firma fuara katılacak olup, iş arayan gençlerimiz bu firmalarla buluşma ve iş bulma imkanı elde edeceklerdir.Tüm vatandaşlarımız davetlidir.