AYDIN’IN MARKASI, GERMENCİK’İN YÜZ AKI BİR ÜRETİCİ MARKASI OLAN İNYA’NIN İLK ÜRÜN SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in gerçekleştirdiği büyük kırsal kalkınma projesi olan İNYA markasının ilk satış mağazası açıldı. Germencik Belediyesi ve 6 Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin iş birliği ile kurulan bir çiftçi ve üretici markası olan İNYA ilk satış mağazasını Germencik Cumhuriyet Meydanında açtı. Oldukça yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirilen mağazada İNYA markalı zeytinyağı, incir, reçel, sabun, kolonya, çiğ süt gibi ürünler yer alıyor. Açılışa Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yanısıra Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı. Açılış öncesi Kuran okundu ve dua edildi.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ “İNYA ULUSLARARASI BİR MARKA OLACAK”

İNYA ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş uluslararası alanda tanınan bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi. Öndeş “İNYA üreticimizi ihya etmek, incirin ana vatanı olan Germencik’in böylesi stratejik bir değerini markalaştırarak dünyaya duyurmak için önemli bir adım oldu. Kısa sürede ekip arkadaşlarımızın özverisi ve azmiyle uluslararası fuarlara katılacak düzeyde kurumsal kimlik çalışmamızı tamamladık. Logomuz, ambalajlarımız, altyapımızı hazırladık ve yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada yaptıklarımızla önemli bir mesafe kat etmiş olduğumuzu görüyoruz. Bundan sonra da aynı inanç ve azimle çalışacak İNYA markamızla birlikte Germencik’in adını dünyaya duyuracağız”

İNYA’NIN ESAS SAHİBİ ÜRETİCİMİZ VE ÇİFTÇİMİZDİR. BİZLER SADECE VESİLEYİZ.”

İNYA’nın esas sahibinin halk olduğuna dikkat çeken Öndeş şunları kaydetti “Bir üretici markası olan İNYA amaç ve hedeflerine üreticimizin desteği ve katkısıyla ulaşacak. Bu yola çıkarken tek bir amacımız vardı; Güçlü, üreten, gelişen, refah içinde bir Germencik! Aydın’ın markası, Germencik’in yüz akı İNYA ile üreticimiz hakettiği yere ulaşacak. İNYA, cefakar ve fedakar üreticimizin emeğinin, çalışkanlığının ve özverisinin bir yansımasıdır. Bizler sadece vesile olmakla beraber İNYA halkın, çiftçinin, üreticinin malıdır ve esas sahibi onlardır.Bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edecek, ilçemizin marka değerini arttıracak vizyoner yatırımları sürdüreceğiz. İNYA satış mağazamız memleketimize hayırlı olsun.