Kutlama ve Tebrik Mesajı

BAŞKAN FUAT ÖNDEŞ’TEN KADİR GECESİ MESAJI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken bayramın habercisi olan Kadir Gecesinin sevincini aynı anda yaşıyoruz diyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “ Birlik beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür. Bu vesile ile hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Kadir Gecesi, insanlık âlemi için birer rahmet, mağfiret ve bağışlanma vesilesi ile mübarek gecelerin en anlamlısıdır.

Mübarek bir gecenin, millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Germencikli hemşerilerimin olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.