WHATSAPP İLETİŞİM

GERMENCİK BELEDİYESİ’NDEN 16 OCAK HİJYEN GÜNÜNDE HALKA MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

Germencik Belediyesi Haberler

GERMENCİK BELEDİYESİ’NDEN 16 OCAK HİJYEN GÜNÜNDE HALKA MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş 16 Ocak Hijyen Günü vesilesiyle halka kolonya ve maske dağıttı. Germencik Belediyesi ekiplerince ilçe merkezinde vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı yapılarak Koronavirüs Pandemisine yönelik vatandaşların tedbiri elden bırakmaması için bilgilendirme yapıldı. 2011 yılında başlayan ve her yıl 16 Ocakta kutlanan Hijyen Gününde farkındalık çalışması yapan Germencik Belediyesi maske ve kolonya dağıtarak pandemiye dikkat çekti.

BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ “PANDEMİ DEVAM EDİYOR, HALKIMIZIN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMASINI İSTİRHAM EDİYORUM”

Pandemi dönemi boyunca sıkı bir çalışma takvimi uygulayarak başarılı bir süreç yöneten ve son olarak 16 Ocak Hijyen Günü vesilesiyle Germencik halkına maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş pandeminin devam ettiğine dikkat çkerek tedbirli olunmasını rica etti. Belediye Başkanı Öndeş “Germencik Belediyesi olarak pandemi süreci müddetince halkımızın sağlığı bizim için kıymetli dedik ve tüm enerjimizi, kaynaklarımızı bu alanda yoğunlaştırdık. Maalesef pandemi sebebiyle birçok can kaybı yaşadık, sevdiklerimizi kaybettik. Büyük acılarla dolu bir yılı geri bıraktık ve tehlike devam ediyor. 16 Ocak Dünya Hijyen Günü vesilesiyle pandemiye dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için kolonya ve maske dağıtımı gerçekleştirmek istedik. Pandemi devam ediyor, halkımızın tedbiri elden bırakmamasını önemle rica ediyorum.” dedi.