GERMENCİK’TE AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

GERMENCİK’TE AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Germencik Belediyesi’nin katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı ilçede coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve sosyal açıdan zayıf geçen bir yılın ardından halkın bir nebze de olsa moral bulması için Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş tarafından tertiplenen etkinlikler oldukça renkli geçti. Etkinlikler kapsamında gerçekleşen halk konserine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarından Sanatçı Cevher Doğan ve Ses Sanatçısı Gözde Önder’in seslendirdiği parçalarla oldukça eğlenceli vakit geçirdi. Konser öncesi Germencik Kent Meydanı’ndan konser alanı güzergahına doğru gerçekleşen fener alayına yoğun katılım gözlendi.

FUAT ÖNDEŞ ZAFER KUPASINDA BAŞARI SAĞLAYAN TAKIMLARA VE YAZ OKULLARINDA GÖREVLİ EĞİTMENLERE KUPA VE PLAKETLERİNİ TAKDİM ETTİ

Konser öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Zafer Kupası Futbol Turnuvasında başarı sağlayan takımlar kupa ve madalyalarını Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in elinden aldı. Birincilik Kupası Futbol Maçları Sevenler Derneği Futbol Takımı, İkincilik Kupası Germencik Belediyesi Futbol Takımı ve üçüncülük kupasının sahibi ise Ortaklar Master Futbol takımı oldu. Zafer Kupasının yanısıra çocukların hem eğlenmeleri hem de sportif aktiviteler aracılığıyla sosyalleşmelerinin sağlanması için Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu Etkinliklerinde görev alan eğitmenler de unutulmadı. Emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı eğitmenlere teşekkür eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş hatıra plaketi takdim etti.

FUAT ÖNDEŞ “ZAFERDEN DAHA ÖNEMLİ BİRŞEY VARSA O DA ZAFERE SAHİP ÇIKMAKTIR”

Konser, plaket ve kupa takdimlerinin öncesinde günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş “Zaferden daha önemli bir şey varsa o da zafere sahip çıkmaktır. Bugün burada bu yurdun ebediyen bizim olduğunu bir kez daha dünyaya haykırdığımız büyük bir zaferi kutluyoruz. Sözlerimi tamamlarken bizlere bu cennet vatanı bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Tüm halkımıza iyi eğlenceler ve iyi bayramlar diliyorum.” dedi.