Bu siteyi Roneon hazırladı.

ŞEHİT GÖRKEM AKKUŞ PARKI AÇILDI

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ “ŞEHİDİMİZİN ANISINI YAŞATACAĞIZ”
Geçtiğimiz yıl Şırnak’ta şehit düşen Germencikli Şehit Piyade Sözleşmeli Er Görkem Akkuş’un adının verildiği park törenle açıldı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yoğun çalışmaları ile bir süredir yapımı süren park ve aile çay bahçesi tamamlanarak hizmete girdi. Açılış kurdelesini Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık ve şehidin annesi Nazife Akkuş kesti. Açılışa kurum amirleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda basın mensubu katılırken vatandaşların da ilgisi büyüktü. Açılış öncesi başta Şehit Görkem Akkuş olmak üzere tüm şehitler için dua edildi.
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ OLACAK
Yaklaşık dört dönümlük bir alana inşa edilen ve vatandaşların güzel vakit geçirebilecekleri, çok amaçlı hizmet verebilen bir sosyal tesis olarak tasarlanan Şehit Görkem Akkuş Parkı şehit ve gazi ailelerine ücretsiz olacak. Parkın içerisinde kapalı mekan olarak kullanılabilecek kıl çadır, oyun parkı da bulunuyor. İlçe genelinde sosyal ve kültürel anlamda vatandaşların güzel ve kaliteli vakit geçirebilecekleri projelerin devam edeceği ve bu yönde yatırımların süreceği kaydedildi.

FUAT ÖNDEŞ “ŞEHİT ANNEMİZ BU MEMLEKETE BİR EVLAT VERDİ, BİZ DE ŞEHİDİMİZİN AZİZ HATIRASINI YAŞATMAK İÇİN BÖYLE BİR PROJEYE VESİLE OLDUK”
Şehit Görkem Akkuş parkının açılışının ardından açıklamalarda bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş “Şehit annemiz bu memlekete bir evlat verdi, biz de şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için böyle bir projeye vesile olduk.” dedi. Öndeş “ Geçtiğimiz yıl Şırnak’ta şehit düşen evladımızın aziz hatırasını yaşatmak ve adını ölümsüzleştirmek için belediye meclisimizde konuyu görüşerek oy birliği ile parka Şehit Görkem Akkuş’un adını verme kararı aldık. Şehidimizin adını verdiğimiz parkımızın yapımını tamamlayarak bugün açışını gerçekleştirmenin onuru yaşıyoruz. Şehit annemiz bu memlekete bir evlat verdi, biz de şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için böyle bir projeye vesile olduk. Böylesi maneviyatımızı güçlendiren bir projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta meclis üyelerimiz ve kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu vatan müdafaası için öne atılan tüm aziz şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Memleketimize hayırlı, uğurlu olsun.
ŞEHİT ANNESİ NAZİFE AKKUŞ “OĞLUMUN ADI SONSUZA KADAR YAŞAYACAK”
Şehit Görkem Akkuş parkının açılış törenine katılan şehit annesi Nazife Akkuş Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Nazife Akkuş “Parka oğlumun adının verilmesinden dolayı Germencik Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu park sayesinde oğlumun adı sonsuza kadar yaşayacak.” dedi.

VATANDAŞLAR FUAT ÖNDEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Parkın açılışına yoğun katılım gösteren vatandaşlar çalışmalardan dolayı Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e teşekkür ederek, sosyal tesisin ilçeye kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.