WHATSAPP İHBAR HATTI UYGULAMAMIZ HAYATA GEÇTİ
Germencik Belediyesi olarak, halka dokunan ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz Whatsapp İhbar Hattı ile artık sizlere daha da yakınız. Hizmetinize sunduğumuz “Whatsapp İhbar Hattı” uygulamamız ile 7 gün 24 saat her türlü görüş, öneri ve şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz. Talep ve şikayetlerinizi, fotoğraf, video yada yazı olarak aktarabileceğiniz Whatsapp İhbar Hattımız, sorunlarınızın çözümü ve talepleriniz yerine getirilmesi adına ilgili birimlere ve yetkililere anında ulaştırılacaktır.
Halk ile iç içe bir yönetim sergileme gaye ve maksadıyla siz değerli vatandaşlarımızla olan iletişimin ve etkileşimin güçlendirilmesi için teknolojinin tüm imkanlarından ve çağın gerekliliklerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Daha modern ve güzel bir Germencik hedeflerimiz doğrultusunda yatırım ve proje çalışmalarımız aralıksız olarak sürmektedir.